Utkastad --

 

Om Utkastad

Detta är epostlistan "Utkastad", en kommunikationskanal som används i stället för ett webb-baserat forum. Har du råkat ut för nÃ¥got, utkastad från Facebook eller andra sociala medier - eller bara ventilera dina tankar kring något? Kanske rent av lämna av ett trolltips? Då kan du använda den här kanalen för det.

Återigen - Välkommen till "Utkastad"!

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet Utkastad . (Det aktuella arkivet is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan Utkastad
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till utkastad@lists.utkastad.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till Utkastad

Du kan anmäla dig till Utkastad genom att fylla i nödvändig information nedan. Detta är en stängd lista, vilket betyder att din ansökan måste godkännas av listans administratör. När din anmälan har behandlats, kommer du att få listadministratörens beslut skickat till dig i ett e-postbrev. Detta är också en dold lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar bara är tillgänglig för listadministratören.

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat.  En gång i månaden kommer du som en påminnelse att få ta emot ditt lösenord i ett e-postbrev.

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden:  
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
   
Medlemmar av Utkastad
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Skriv in administratörsadress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Administratörsadress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan Utkastad), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan Utkastad administreras av utkastad-owner at lists.utkastad.se
Administrativ sida för Utkastad (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på lists.utkastad.se

Delivered by Mailman
version 2.1.34
Python Powered GNU's Not Unix